MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

Løbende kontrolleret kode

Man kan ikke forvente, at alle brugere er ens, og derfor benytter samme computer, browser eller skærmopløsning. Derfor sørger vi løbende for, at teste de løsninger vi udvikler, under vidt forskellige forhold.

Testet i forskellige browsere

De hjemmesider vi udvikler, bliver altid testet i forskellige browsere, Vi ønsker at skabe et browseruafhængigt
internet endda på flere forskellige styresystemer. Det er vigtigt at gøre siderne så tilgængelige som muligt, da virksomheden ellers kan risikere at miste en stor ordre, eller en god anbefaling. En side der ikke virker optimalt, virker ofte useriøs på den besøgende, og kan i værste tilfælde skade virksomhedens gode omdømme i den analoge verden.

Tilgængelige sider

I bund og grund handler det om tilgængelige sider, der kan ses af flest mulige brugere, uanset deres styresystem, computer og browser. Dette er den oprindelige idé med internettet; at skabe et netværk, hvor brugere, uanset deres system, kan hente og dele informationer med andre.

Argumentet med, at de få der bruger en anden browser blot kan skifte, holder simpelthen ikke. Der kan være mange grunde til at bruge en alternativ browser, så man kan på ingen måde generalisere brugerne.

Hurtigere indlæsning

Samtidig med at vi kontrollerer koden, gør vi naturligvis også alt hvad vi kan for at optimere indlæsningshastigheden. De hjemmesider vi udvikler vises derfor altid hurtigt, og dette er med til at højne den overordnede oplevelse af besøget på siden. Ligeledes kræver siderne ikke meget af den besøgenes computer, eller internetforbindelse.

Stiplet linie
Vidste du at

Du kan se en liste over samtlige "Vidste du at" emner, ved hjælp af linket herunder.

-> Vis oversigt


Eksterne link

Der er i øjeblikket ingen eksterne links på denne side.