MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

Mobil/WAP udvikling

MR WebDesign er blandt de få, der også kan udvikle mobile løsninger, hvilket primært foregår med WAP eller AvantGo kompatible sider.

Når man snakker om internettet, tænker de fleste på den del af internettet der bliver vist på en almindelig computer skærm. Men man kan faktisk også lave hjemmesider, der kan ses på håndholdte computere og WAP telefoner.

Internet for PDA brugere

Mange ser WAP (Wireless Application Protocol) som det eneste alternativ til alm. internet, men der findes faktisk også et andet alternativ, der hedder AvantGo. Dette er primært forbeholdt en PDA (Personal Digital Assistent), f.eks. en Palm eller en Pocket PC (Windows CE) maskine. PalmV med AvantGo browseren

Ofte har man ikke internetadgang på sin PDA, og derfor er AvantGo et fint værktøj, da det giver mulighed for offline internet kiggeri. Man vil typisk tilslutte sin PDA til ens almindelige pc, og når man synkroniserer (overfører data) mellem ens pc og PDA kan AvantGo gå ind og opdatere de hjemmesider man tidligere har valgt. Når man så senere på dagen sidder med sin PDA, kan man i fred og ro kigge disse sider igennem, uden at være tilsluttet internettet.

At de fleste brugere vil kigge på disse sider, uden at være tilsluttet internettet, gør derfor dette til det perfekte sted, hvor virksomheden kan placere sin prisliste, kontakt information o.l. vigtige informationer, som kunden bør have adgang til, hvor som helst, og når som helst.

Internet for WAP brugere

WAP brugere er, i modsætning til AvantGo brugere, online, når de besøger siderne. Derfor bør denne slags sider ikke indeholde alt for meget tekst, også p.g.a. af det lille display der er på de fleste mobiltelefoner. Hvis man ønsker at WAP brugere skal se ens prisliste, kan det derfor ofte komme på tale at dele den op i kategorier, da besøgende i så fald ikke skal hente, og gennemlæse, store mængder tekst.

Fordele ved mobile brugere

En af de største fordele er, at interesserede kan få informationer som telefonnumre, beliggenhed o.l. brugbare oplysninger om virksomheden. Dette kan de så tage med sig i deres PDA, eller hente online via deres WAP telefon, hvilket betyder at oplysningerne om din virksomhed altid er indenfor rækkevidde.

En mindre investering

Mange tror fejlagtigt, at det er dyrt hvis man ønsker en løsning, hvor mobile brugere også kan få adgang til ens hjemmeside. Hos MR WebDesign koster det nøjagtig det samme som en alm. side, og man kan naturligvis også få opdateret ens sider, med indhold til mobile brugere, til samme pris, som en alm. opdatering. Tag et kig på vores priseksempler, eller kontakt os for yderligere information og priser.

Stiplet linie
Vidste du at

Man bør stadig være opmærksom på de mange problemer, der er forbundet med brugen af rammer.

-> Brug ikke rammer
-> Oversigt


Eksterne link

Læs mere om mobile løsninger på disse sider:

-> AvantGo
-> Palm
-> Pocket PC
-> WAP Forum