MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

Vigtigt at være online

Markedsføring har altid været vigtig for en virksomhed, og ved at præsentere sine produkter/services på internettet, giver man kunderne let adgang til ens virksomhed. Benytter man endvidere internettet i sin øvrige markedsføring, får man hurtigt sit budskab ud til flere personer, og det vil derfor blive lettere at opnå kontakt med potentielle kunder.

Ingen stor investering

Det er en gammel skrøne, at der skal en stor investering til, for at komme på internettet. En mindre virksomhed kan typisk få udviklet en professionel hjemmeside for under halvdelen af, hvad der i øjeblikket bruges på annoncering i diverse aviser, blade og lokalradio. Forskellen er, at en hjemmeside vil eksistere lige så længe virksomheden ønsker det, hvorimod førnævnte annoncerings metoder kun er tilgængelige i en ganske kort periode.

Selvfølgelig skal man stadig annoncere i andre medier ved siden af, men ved at bruge disse medier som en henvisning til sin hjemmeside, kan man på længere sigt begrænse denne annoncering betydeligt. Hvis man sørger for at ens hjemmeside løbende bliver opdateret, f.eks. med ugentlige tilbud, vil man hurtigt opdage at mange besøgende kommer igen uge efter uge. Det vil derfor være muligt at skære ned på andre annoncerings omkostninger, og stadig få sit budskab ud til samme antal personer.

Vores målgruppe er ikke på nettet

Det er næsten ligegyldigt hvilken målgruppe jeres produkter/services henvender sig til, så er de med stor sandsynlighed på internettet, eller vil komme det i nær fremtid. Mange tror for eksempel, at ældre mennesker slet ikke bruger internettet, men flere undersøgelser viser, at adskillige ældre personer forlængst har taget internettet til sig, og flere er stærkt på vej. Se nærmere på oversigten hos Danmarks Statistik.

Skulle man være så uheldig, at ens målgruppe ikke er repræsenteret så stærkt på internettet, så vil diverse konkurrenter garanteret også tøve, hvilket giver din virksomhed chancen for at være først. Dette er den absolutte bedste reklame man kan tænke sig, hvis det vel og mærke bliver markedsført korrekt.

I sidste ende kan man sige, at flere fra ens målgruppe næppe vil tilslutte sig internettet, medmindre der kommer flere produkter/services der har deres interesse.

Stiplet linie
Vidste du at

Man bør stadig være opmærksom på de mange problemer, der er forbundet med brugen af rammer.

-> Brug ikke rammer
-> Oversigt


Eksterne link

Læs mere om internettet på disse sider:

-> Danmarks Statistik