MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

Nemt at finde

MR WebDesign er en af de få virksomheder, der altid sørger for at optimere til diverse søgemaskiner, uden yderligere omkostninger for kunden. Det er ikke blot en service, det er en nødvendighed, hvis man vil have succes på internettet.

En nem internetadresse

Noget af det vigtigste, er naturligvis en nem internetadresse, der kan huskes og derved anbefales imellem venner og kollegaer rundt omkring i landet.

Vi hjælper naturligvis med at finde den bedst mulige internetadresse, da den fremover vil være virksomhedens varemærke på internettet, og derfor er en meget vigtig brik i markedsføringen.

Søgemaskiner

Det siger sig selv, at en side skal være nem at finde, for at få mange besøgende. En af de vigtigste metoder er, at tilmelde siden til så mange relevante søgemaskiner som muligt. Men det er ikke altid nok, og derfor hjælper vi altid med at tilpasse sidens opbygning, så den er "søgemaskine-venlig". Dette er en hel videnskab for sig, og det er desværre de færreste sider det bliver gjort på.

Når vi tilmelder virksomhedens side, sørger vi altid for, at få angivet de søgeord, der passer bedst til sidens indhold. Desuden undersøger vi hvilke søgeord evt. konkurrenter har benyttet sig af, og forsøger at vælge nye og unikke søgeord, der passer præcis til din virksomhed.

Man skal være på toppen

Det at være tilmeldt en søgemaskine gavner ikke meget, hvis man står som nr. 200 på listen over søgeresultater. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at sikre en høj placering i flest mulige søgeresultater. Vi kan desværre ikke garantere at det vil lykkedes hver gang, men vi forsøger.

Stiplet linie
Vidste du at

Vi hjælper gerne med bannere, og anden internetgrafik, til konkurrencedygtige priser.

-> Grafisk udvikling
-> Oversigt


Eksterne link

Se nærmere på nogle af de søgemaskiner, hvortil vi tilmelder dine sider:

-> Altavista
-> Eniro
-> Google
-> Jubii
-> Yahoo