MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

Database integration

Hvis man opdaterer sin hjemmeside ofte, eller blot selv ønsker at foretage pris ændringer, og produkt tilføjelser/rettelser, kan man med fordel gøre brug af database integration.

Hvad er database integration

Når man opbygger en almindelig hjemmeside, bliver indholdet typisk vedligeholdt af ens webdesigner, der så sørger for at ændre i de forskellige sider. Med en database løsning, kan f.eks. ens produkter blive opbevaret i en database på serveren, hvilket betyder at man selv kan foretage ændringer og tilføjelser via sin internetbrowser. Derved kan ansatte i virksomheden, med almindeligt kendskab til internettet, opdatere hjemmesiden løbende. Ændringerne, der foretages, vil være tilgængelige øjeblikkeligt for de besøgene på hjemmesiden.

Mulighederne ved en database løsning

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan med en database løsning. Man kan f.eks. lave en indkøbsvogn, gøre det nemt at søge efter ens produkter, eller sætte den besøgende i centrum, ved kun at vise de ting vedkommende tidligere har vist interesse for. Dette er blot eksempler på nogle af de mange ting, man kan med en database løsning.

Et helt andet område, som de færreste forbinder med database integration, er mobile udgaver af ens hjemmeside, til håndholdte computere. Med database integration, vil ens almindelige hjemmeside, og udgaven til håndholdte computere, altid være ens. Derved kan besøgene, uanset deres geografiske placering, læse virksomhedens nyeste informationer med deres håndholdte computer.

Hvilket databasesystem benytter MR WebDesign

MR WebDesign har specialiseret sig i, at udvikle database løsninger, der kører på MySQL databasesystemet. MySQL bygger på SQL (Structured Query Language), der er det mest populære, og standardiserede, databasesprog i verden.

Stiplet linie
Vidste du at

Vi hjælper gerne med bannere, og anden internetgrafik, til konkurrencedygtige priser.

-> Grafisk udvikling
-> Oversigt


Eksterne link

Læs mere om vores foretrukne database på følgende side:

-> MySQL