MR WebDesign's logo - Klik for at vende tilbage til forsiden

Markedsføring:

Vigtigt at være online

Bannerannoncer

Internet som reklame

Nemt at finde

 

Teknikken bag:

En ordentlig kode

Brugervenlighed

Database integration

Mobil/WAP udvikling

 

Nyttig information:

Vores referencer

Kontakt os

 

Forside

Stiplet linie

En ordentlig kode

Koden bag en hjemmeside har en stor betydning, da den bestemmer hvordan siden vil se ud. Hvis koden er skrevet ordentligt, vil hjemmesiden kunne virke på de mest almindelige styresystemer og browsere dertil.

Hos MR WebDesign er vi HTML-specialister, hvilket betyder at vi kan levere en gennemtænkt og funktionel løsning hver gang.

Webdesignerens værktøj

Mange webdesignere bruger et grafisk program, der genererer hele koden automatisk. Dette gør at man ikke har nogen videre kontrol med, hvad programmet laver, hvilket i sidste ende giver meget langsomme sider, der er fyldt med unødvendig kode.

Skærmbillede af browser-menu Det er her vores høje standard for alvor slår igennem. Hele koden, hvad enten det er WML, HTML eller noget helt tredje, er 100% håndskrevet og optimeret specielt til din hjemmeside. Dette giver ikke blot kontrol over siderne, det gør også at de vises hurtigere i stort set alle browsere, på samtlige styresystemer.

Altid gennemtestet

Selv den mindste løsning, vi opbygger, er kontrolleret i de mest benyttede browsere, og på diverse brugergrænseflader. Den tid vi anvender på kontrollering af en hjemmeside, er naturligvis uden ekstra omkostninger for kunden.

Optimeret til et bestemt program

Mange tror desværre det er nok, at en side er grafisk pæn. Men der tager de helt fejl. Et godt eksempel er de mange sider, der er Optimeret til Internet Explorer. Det vil med andre ord sige, at bruger man Netscape Navigator, eller en tredje browser, kan man ikke forvente at siden ser ordentlig ud, ja, den bliver måske ikke engang vist. Når noget er "optimeret" til et bestemt program, indenfor webdesign, betyder det reelt, at webdesigneren sprang over, hvor gærdet var lavest.

Dette kan være svært at forholde sig til, når man snakker om hjemmesider, men det at optimere til en bestemt browser betyder ganske enkelt, at man tvinger folk til at bruge et bestemt produkt. Det ville f.eks. svare til, at Danmarks Radio tvang dig til at bruge et tv-apparat fra en bestemt producent, for at kunne se deres udsendelser ordentligt.

Hos MR WebDesign koncentrerer vi os i stedet om, at levere en professionel løsning, så vores kunder kan præsentere deres virksomhed ordentligt for alle besøgende, uanset hvad deres computerudstyr består af.

Stiplet linie
Vidste du at

Man bør stadig være opmærksom på de mange problemer, der er forbundet med brugen af rammer.

-> Brug ikke rammer
-> Oversigt


Eksterne link

Læs mere om tilgængelig kode på følgende side:

-> Any Browser kampagnen